вторник, 23 мая 2017 г.

М’яка іграшка з фетру своїми руками

Сьогодні фетрові іграшки найпопулярніші на дитячих майстер класах та рукодільних гуртках. Но ж з’явилися смороду НЕ так давно, і навіть є точна дата їх появи.
Маргарет Штайфф і її перші ляльки
Заповзятлива німкеня Маргарет Штайфф подала ідею в журналі для домогосподарок зшити м’я ку іграшку своїми руками з фетру. У журналі абсолютно безкоштовно Маргарет опублікувала викрійку і детальний майстер клас. А вісь в примітці повідомила, де самє можна придбати фетр для таких іграшок.
Такий хід в 1879 році Дозволи всього за кілька років заснувати імперію іграшок. Нюанс полягав у тому, что іграшки як шилися на фабриці, так і продавалися заготовки для іграшок, які можна було шити самостійно. Дітям і онукам вправити залишила імперію, а світу подарувала моду на м’я ку іграшку.
Щеня з фетру

Майстер клас фетровий собачка

Щеня з фетру схема
для роботи буде потрібно: коричневий, білий і чорний фетр, ножиці, голка з ниткою, намистинки або оченята для іграшок і пістолет з гарячим клеєм.
Щеня з фетру крок 1
Роздруковуємо викрійку, вирізаємо і зшиваємо покроково кожну деталь .
Щеня з фетру крок 2
В залежності від увазі шва можна створювати абсолютно різні фактури іграшки.
Щеня з фетру крок 3
Якщо деталі з’єднуються між собою клеєм, іграшку можна чистити тільки сухим способом. При намоканні деталі троянд’єднати.
Щеня з фетру крок 4
 Щеня з фетру крок 5

Комментариев нет:

Отправить комментарий